torsdag den 14. marts 2013

Skyd de rødhårede.


Ulven er kommet til Danmark. Det er en overskrift der har floreret et stykke tid. Enkelte gange var det bare en hund der var blevet forvekslet, men nu skulle den være god nok. Vi har ulve i Danmark. Dyreelskerne er henrykte, for ulven symboliserer jo noget vildt og frit. Et rovdyr der har overlevet i eksil og nu er vendt tilbage. Landmændene er dog knapt så begejstret, for ulven angriber gerne deres dyr. Ikke kun for at æde dem, men fordi det ligger i deres natur at dræbe andre dyr.

Søren Pind er som sædvanlig fremme med en kontroversiel mening. Skyd ulvene. Han mener det er en form for ur-nostalgi, hvis man synes de skal rende rundt i Danmark. Man kan sige meget om Pind, men han er ikke bange for at sige sin mening, uanset hvor upopulær den end måtte være. Han skider højt og flot på hvad andre mener om hans holdninger. Sådan en mand kan man da kun tage hatten af for.

Nu er det så jeg går og venter i spænding på, at han kommer med andre kontroversielle forslag, nu han er i gang.

Hvad med:

Skyd de arbejdsløse og syge. De koster jo samfundet penge, og enkelte af dem lugter også.

Skyd dem der ikke stemmer på blå blok (Det vil sige dem der stemmer på Enhedslisten, for alle andre partier tilhører jo blå blok).

Skyd journalisterne der stiller kritiske spørgsmål. Politikerne skal nok selv bestemme hvad befolkningen skal vide.

Skyd bøsser og lesbiske. Vi skal ikke have det gris her i Danmark.

Skyd de rødhårede, for deres hårfarve passer ikke ind i bybilledet. Vi er vikinger. Ikke postkasser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar