mandag den 18. februar 2013

En katolik må da gerne være pædofil.


Det tidligere Hitlerjugend medlem og nazist Ratzinger har besluttet at stoppe som Pave, for han symes at alderen trykker så meget at han har svært ved at klare jobbet. Nok ikke så mærkeligt, for han er jo ældre end Gud selv, og at sidde og vifte med armen, kan jo være særdeles hårdt. Ratzinger kan nok ikke beskyldes for at have været den mest populære pave, der har reageret den vatikanske stat. Dels på grund af hans fortid som soldat i den tyske hær, men også på grund af at han tilsyneladende ikke har været den mest ihærdige, til at få gjort op med de mange pædofili anklager i den katolske kirke.

Man kan sige meget om den katolske kirke, men man skulle tro at de levede efter den afdøde rejsekonge Simon Spies filosofi om, at dårlig reklame er bedre end ingen reklame. Simon Spies elskede at chokere verden. Han horede og tog stoffer, og ryddede avisforsiderne gang efter gang, men alligevel strømmede folk til hans rejsebureauer. Men hvad der virkede for Spies, virker åbenbart ikke for den katolske kirke, for medlemstallet falder år efter år. Folk kan åbenbart ikke se det fede i at tilbede Gud sammen med en flok pædofile præster.

Katolikker har jo den åbenlyse fordel i forhold til andre troende, at alt kan tilgives. Det er simpelthen bare et spørgsmål om at sige ”Ave Maria” mange gange nok, og eventuelt donere et beløb til kirken. Man kan leve som et svin. Lyve, stjæle og kneppe børn, og alligevel komme ind i himmeriget. ”Lad de små børn komme til mig”. Fy for helvede. Katolikkerne var dem der satte hekseprocesserne i gang. Man torturerede og dræbte tusindvis af uskyldige kvinder, fordi man mente de var hekse. Århundrede senere kommer det så frem, at rigtig mange børn er blevet misbrugt af katolske præster. Hvad er det lige der gør at den religion overhovedet har sin berettigelse mere.
Hvad med om man gennemførte en heksejagt på pædofile katolikker. Man kunne binde dem fast til korset og lader en elefant røvpule dem, og bagefter brænde dem på bålet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar