fredag den 22. februar 2013

DA, Simon Røvsut og Joakim Minushjerne.


Dansk Arbejdsgiverforening (DA) er nu ude og prøve at påvirke regeringen til at sænke bistandshjælpen, for de mener ikke at det kan betale sig at arbejde. DA’s bevæggrunde for dette fortæller de selvfølgelig ikke åbenlyst, men lader som om at de har masser af arbejdspladser, som de ikke kan få folk til, fordi disse hellere vil gå på bistandshjælp.

I artikler og interview hvor DA er indblandet, hører vi altid om alle disse job de ikke kan få besat, men der er jo rigtig mange arbejdsløse der sender i tusindvis af ansøgninger uden at få et job. Hvordan hænger dette sammen. Findes alle disse job eller gør de ikke.

Kunne det tænkes at det var helt andre bevæggrunde der drev DA. Kunne det tænkes at de tænkte: Jo længere ned vi får bistandshjælpen, jo lavere kan vi også få lønnen ned.

I et tv-program kunne man følge homoen Simon Emil Amitzrøv, tilbringe en weekend sammen med en arbejdsløs. Hans udgangspunkt var det samme som DA’s. ”Der er masser af arbejde. Det er bare de arbejdsløse der ikke gider”. Under udsendelsen blev alle hans argumenter skudt til jorden, men dette fik ham dog ikke til at indrømme, at han tog fejl. Næ nej. Det var fordi den arbejdsløse havde mærkeligt hår, at hun ikke kunne få et job. Jamen uha Simon Pikirøv. Nej, en med en rød stribe i håret signalerer jo, at hun i virkeligheden ikke gider arbejde.

Hvordan en lille forkælet bøsserøv overhovedet kan gøre sig til dommer over noget som helst, er mig en gåde. Han tilhører et parti som følger filosofien ”Hvis træet er ved at vælte, så spark til det, og jok lige nogle ekstra gange når det er faldet”. Har Simon Sutminrøv overhovedet nogensinde selv arbejdet i sit liv, eller er hans præstation på Zulus taber-fodboldhold hans ypperste præstation. Hans makker Joakim B. Olsen har jo i hvert fald ikke. Han blev statsstøttet til at kaste med tunge kugler og kom derefter i Folketinget. Han har åbenbart fået disse kugler i hovedet mange gange, for han elsker at træde på dem der er mindre end ham selv, og det er næsten alle jo. Manden er jo stor som et hus, efter i mange år ”ikke” at have taget doping.

DA, Simon Sutandreskæp og Joakim B. Tævalledererklogereendmig er jo en og samme skuffe. De vil skide på alle andre end dem selv. Deres solidaritet med andre kan ligge på et meget lille sted, og er nok ikke meget større end Joakims hjerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar