onsdag den 27. februar 2013

Brænd den falske luder.


Når det gælder de varer vi køber i butikkerne, er der en lovgivning der forhindre falsk varebetegnelse. Dette er senest set i forbindelse med hestekød. Man må ikke skrive at det er oksekød, hvis det i virkeligheden er hestekød. Dette princip burde måske overføres til andre dele af samfundet.

Socialistisk Folkeparti. SOCIALISTISK. Dette burde betyde en socialistisk politik. Hvor fanden er det socialistiske i at tage fra de fattigste og give til de rige. De burde få en sag på halsen for falsk varebetegnelse.

Da Annette Vilhelmsen vandt formandsposten i SF, var det venstrefløjen i SF der vandt. Vælgerne og medlemmerne af partiet troede at, nu skulle der føres en rød politik. Hvad fanden skete der så lige der. Den har jo aldrig været mere blå end den er nu. Er hun i virkeligheden en liberal der ved en snedig manøvre er kommet til tops i partiet. Hun burde få en sag på halsen for falsk varebetegnelse.

”Det er SF’s politik” udtaler Annette Vildledt til nyhederne. Nej det er det fandme ikke. Læs dit fucking partiprogram. Du er ikke enehersker i partiet. Du er valgt af medlemmerne. Husk det. Det er ikke dig der bestemmer hvad SF’s politik er. Der er et partiprogram. Selvfølgelig er der ting man er nød til at gradbøje i forhandlinger, men at gå i stik modsatte retning er ikke i orden.

Den 24. juni er det Skt. Hans dag. Det bliver ikke svært at finde en egnet heks i år. Annette Vådhjerne fortjener i den grad at sidde på bålets top med en kost plantet helt oppe i røven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar