torsdag den 13. december 2012

Vågn op indvandrere og gør noget ved dette!!!!!!!


Vågn op indvandrere og gør noget ved dette!!!!!!!

I dag er en af de store nyheder, at tre unge med indvandrebaggrund har prøvet at afpresse en kirke på Nørrebro, og grunden til at de mente kirken skulle betale, var at den lå på deres område. Undskyld mig, men kirken har ligget der siden 1890, så det er vel jer der er flyttet ind på deres område.

Dette er en historie som virkeligt ærgre mig, for den vil igen igen give Dansk Folkeparti flere stemmer. Dette har selvfølgelig ikke været de tre drenges ærinde, men hvorfor er der ikke nogle som færdes i de samme kredse som dem, som har fortalt hvilket ramaskrig de vil vække at begynde at afpresse en kirke. Det kan jo næsten ikke blive værre. Det er slemt nok at de har prøvet at afpresse værtshuse og andre butikker på Nørrebro, men en kirke. Dette vil ramme alle indvandrere på en meget uheldig måde.

Mit håb er at nogle voksne og mere fornuftige indvandrere vil tage fat i kraven på disse tre, og fortælle dem at de fandme er nogle fjolser. Havde de i deres vildeste fantasi forestillet sig at en kirke ville betale beskyttelsespenge. De forærer jo danskere som i forvejen ikke er vilde med indvandrere rigtig gode argumenter for at blive endnu mere racistiske. Et af dem kunne være: I forlanger at vi skal acceptere jeres tro og at i går i moske, men samtidigt prøver i på at afpresse en kristen kirke.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar